FÖRELÄSNING - söndag 10 september

En självsnäll väg till ett starkare du

Kämpar du med att låta det som är viktigt för dig att ta plats i möten med andra? Häng med på en kväll som handlar om hur du lägger grunden för en bättre självkänsla och tydligare gränser.

Känner du igen dig?

Under föreläsningen får du hjälp att se:
  • Dina utmaningar. Vad är det egentligen du kämpar med och i vilket läge tappar du din förmåga att stå stadigt i dig själv? När börjar du prioritera bort det som är viktigt för att du ska kunna må bra?

    Att förstå vad du kämpar med är viktigt om du vill bygga starkare självkänsla och inre stabilitet. Under föreläsningen får du tips på hur du lättare kan se vart du tappar bort dig i möten med andra, vilket hjälper dig att skapa förändring på ett självsnällt sätt.
  • Din längtan. Kämpar du utan att ha en tydlig bild över vad du kämpar för?  Utan klarhet i hur din längtan ser ut ökar risken för att tappa bort dig själv. Under föreläsningen får du hjälp att förstå hur du kan få syn på din längtan och därmed börja välja dig själv oftare.
  • Vad som händer när vi väcker en längtan och inser att vi är långt ifrån den. Känslorna som kan uppstå när vi inte är där vi helst vill vara kan få oss att fastna och aldrig nå målet. Genom att förstå vad som händer blir det lättare att gå med dig själv även när det känns svårt.

Genom att bättre förstå dina utmaningar och din längtan bygger du en starkare relation till dig själv på ett hållbart och självsnällt sätt. Resultatet blir att du lättare kan inkludera dig själv och dina behov i möten med andra.

När: Söndag 10 september, klockan 19.00 – 20.30

Var: Digitalt via Zoom

Pris: 200 kronor

Föreläsare

Karolina Lundin

Beteendevetare

Trygghet, tillåtande och frigörande – tre ord som alla är viktiga ledstjärnor i mitt arbete som kursledare och föreläsare. Min uppgift är att skapa trygga rum så att du som deltagare får uppleva att du är okej precis som du är. För när tryggheten och tillåtandet väl finns på plats brukar frigörandet följa automatiskt, och det är då som du kan se på dig själv med en större självsnällhet.

Bli prenumerant

Är du nyfiken på hur djup, innerlig och genuin kontakt mellan människor skapas? Vill du få inspiration och idéer om hur du kan uppleva mer ömsesidighet i dina relationer – direkt i din inkorg.