KURS

Gränser för Relationer

För dig som värderar empati, sårbarhet & ömsesidighet

Empati

En tillgång för dig som vill utveckla en stark relation till dina gränser.

Sårbarhet

Platsen där styrkan och modet som hjälper dig att stå stadigt bor.

Ömsesidighet

Vägen till relationer där du ger, men också får tillbaka.

Känner du igen dig?

Skulle du vilja att det var annorlunda?

Kursen har förändrat min relation till mig själv! Nu känner jag att jag är viktig och att det är okej att få vara mig själv.

Elisabeth - Kursdeltagare
Genom kursen får du lära dig:

Nu har jag lyssnat igenom kursen. Måste få uttrycka ett stort tack. Tänk om jag hade fått den här kunskapen för 40 år sedan, så mycket lättare livet hade varit, tror jag. Tack!

Pelle - Kursdeltagare

Gränser för Relationer

Din väg till innerliga, djupa & ömsesidiga relationer

Kursens delar:

1. Gränser genom nya ögon

Vi tittar på vad gränser egentligen är, vad de inte är, vad de kan tillföra i ditt liv och vad som händer när dina gränser är otydliga.

Genom att skapa en djupare förståelse för vad gränser innebär och hur de fungerar, kommer du att få ett nytt perspektiv på gränser. Detta gör det lättare att både förmedla dina egna gränser till andra och att ta emot och lyssna till andras gränser utan att ta dem personligt.

Innehåll

 • Avsnitt 1: Vad gränser är.
 • Avsnitt 2: Vad gränser inte är.
 • Reflekterande övningar

2. Vad vill du använda dina gränser till?

Gränser – ett multiverktyg. I den här delen får du lära känna flera syften som gränser kan ha. Genom att utforska varför du vill dela dina gränser får du också ökad klarhet i hur du vill och kan använda dem i olika situationer. Allt för att du ska kunna må så bra som möjligt.

Vi tittar både på hur du kan använda dina gränser för att skapa en trygg atmosfär som hjälper dig att må bra, samt hur du med hjälp av dina gränser kan fördjupa dina relationer och få uppleva större ömsesidighet i dem. 

Innehåll

 • Avsnitt 1: Gränser för trygghet & skydd.
 • Avsnitt 2: Gränser för kontakt och välmående i relationer.
 • Reflekterande övningar

3. Lär känna dina gränser och hitta ömsesidiga relationer

I den här sista delen får du utforska hur du kan stärka dina gränser och integrera dem som en naturlig del i dina relationer. Du får lära dig hur gränser kan bidra till djupa och ömsesidiga relationer och hur du kan använda dem för att dra till dig människor som du också kan må bra tillsammans med.

Det är inte meningen att du ska behöva kämpa så hårt med gränser i dina relationer och möten med andra. I den här sista delen får du verktyg som kommer att hjälpa dig att släppa taget om kämpandet. Du får lära dig hur du kan förhålla dig till personer som inte respekterar dina gränser och hur du använder dina gränser för att komma närmare personer som också värderar empati, sårbarhet och ömsesidighet.

Innehåll

 • Avsnitt 1: Så här lyckas du på ett självsnällt sätt!
 • Avsnitt 2: Lär känna och stärk dina gränser.
 • Avsnitt 3: Sluta kämpa – så hittar du relationer där du får vara du.
 • Avsnitt 4: Slutet på något litet och början på något stort.
 • Reflekterande övningar

Ge dig denna gåva, Karolina är magisk! Du kommer inte ångra dig!

Erika - Kursdeltagare

Så här går det till:

 • Hela kursen går online – du kan alltså gå den på den plats där du trivs allra bäst.
 • Kursinnehållet består av ljudfiler – du kan därför välja att lyssna till kursen på promenaden, på bussen eller kanske föredrar du hemma i favoritfåtöljen?
 • Du får tillgång till övningar som hjälper dig att omvandla teori till praktik, allt för att göra kursen relevant för ditt liv och din unika situation.
 • Du får livslång tillgång till kursen, så du kan gå den så många gånger du önskar.

Pris

Självstudiekurs

Gå kursen i din egen takt, helt i lugn och ro. Du får tillgång till hela kursinnehållet direkt och under kursens gång får du stöd att fördjupa dig genom de reflekterande övningarna.

Pris: 2.200 kr

Redan då jag beslutade att lägga tid och pengar på mig själv på det här sättet, berördes jag. Det kändes som att jag gav mig själv en varm tröstande kram som jag pantat alltför länge. Jag kände kärlek och tacksamhet till och från mig själv, som att jag var två i en.

Jenny - Kursdeltagare

Vem är jag?

Karolina Lundin

Beteendevetare

Trygghet, tillåtande och frigörande – tre ord som utgör viktiga ledstjärnor i mitt arbete. Kursen är skapad med dessa ledord som grund, för att du som deltagare ska få uppleva att du är okej precis som du är. När tryggheten och tillåtandet väl finns på plats brukar frigörandet följa automatiskt. Det är då du kan se på dig själv med en större självsnällhet.

Är du redo att själv känna den empati du så generöst visar andra?

Bli prenumerant

Är du nyfiken på hur djup, innerlig och genuin kontakt mellan människor skapas? Vill du få inspiration och idéer om hur du kan uppleva mer ömsesidighet i dina relationer – direkt i din inkorg.