ETT GENUINT KRYP-IN

En mötesplats för dig som vill utforska olika teman av kontaktskapande och relationer tillsammans med andra likasinnade.

Jag är så glad att jag var med på det genuina krypinet (älskar begreppet!!). Vaknade morgonen efter med en så stark tillfredsställelse i kroppen. Jag BEHÖVER verkligen de här sammanhangen. Att mötas i det som är på riktigt. Det får mig att också förstå att det är en bit som saknas och som jag vill bygga in mer i mitt vardagliga liv, söka former och forum för den sortens samtal och kontakt. Så tack för att du bjuder in och leder oss så varmt och tydligt.
Malin
Deltagare ett genuint kryp-in

Kommande teman

Onsdag 22 maj
19.00 – 20.30

Kommunicera med tydlighet & värme – En kväll för dig som vill skapa kontakt.
Har du någonsin känt att dina gränser inte respekteras eller att de landar som irritation hos mottagaren? Att du inte vet hur du ska uttrycka dina behov på ett sätt där du både blir hörd och bemött med förståelse? 

Under denna kväll djupdyker vi i konsten att kommunicera med både tydlighet och värme. Tillsammans utforskar vi hur du ökar chansen att bli mottagen och vad du kan göra när det inte sker. Det här är en bra kväll för dig som vill lära dig mer om vart ditt ansvar börjar och vart det slutar.

Anmälan stänger kl. 23.00 måndag den 20 maj. Antalet platser är begränsade.

Vad händer i ett genuint kryp-in?

Vi samlas och samtalar
Vi samlas och samtalar kring kvällens tema. Jag delar med mig av värdefull kunskap och spännande perspektiv, och du får möjlighet att ställa frågor, bidra med egna tankar och erfarenheter.

En mötesplats för djupare kontakt
Tanken med dessa kvällar är att skapa en mötesplats för dig som längtar efter djupare kontakt, både till dig själv och i dina relationer. Det är också ett bra tillfälle att möta andra som delar samma längtan.

Delta på ditt sätt
Du väljer själv hur aktivt du vill delta. Det finns inga krav på att du ska dela något, utan du kan vara med och lyssna om du så vill.

Dela dina önskemål
Om du har egna önskemål på teman är du varmt välkommen att maila dem till mig på karolina@genuinkontakt.se

PRAKTISK INFORMATION

NÄR? 

Träffarna sker på utvalda dagar mellan klockan 19.00 – 20.30 (ibland sker träffarna på dagtid).

VAR? 

Vi ses på Zoom. Du får en länk skickad till mailen du angav i anmälan.

PRIS? 

250 kronor per tillfälle.

Stort tack för ikväll! Det var en helt underbar atmosfär i vårt kryp-in! Värme, närvaro, äkthet, samhörighet. Stort tack för att du ordnade denna kväll och guidade oss in i känslornas underbara värld!
Annika
Deltagare ett genuint kryp-in

Ledare för ett genuint kryp-in

Karolina Lundin

Beteendevetare & Coach

Trygghet, tillåtande och frigörande – Dessa tre ledord genomsyrar mitt arbete som kursledare och föreläsare. Min uppgift är att skapa trygga rum där du som deltagare får uppleva att du är okej precis som du är. När tryggheten och tillåtandet väl finns på plats brukar frigörandet följa automatiskt. Det är då du kan se på dig själv med en större självsnällhet.

Bli prenumerant

Är du nyfiken på hur djup, innerlig och genuin kontakt mellan människor skapas? Vill du få inspiration och idéer om hur du kan uppleva mer ömsesidighet i dina relationer – direkt i din inkorg.