Hej, jag heter Karolina!

Det är jag som är grundaren och drivkraften bakom Genuin Kontakt. Jag brinner för att hjälpa dig som lätt känner in andra att också inkludera dig själv i din empati. Allt för att du ska få uppleva mer ömsesidighet i dina relationer. Jag vill att du ska få använda din känslighet på ett sätt som också stöttar dig och ditt välmående.

Jag är övertygad om att världen behöver dig, du som har hög empati, en inkännande fingertoppskänsla och en längtan efter kontakt som rör vid det mänskliga och sårbara. Tyvärr är det ofta just vi som känner mycket som först tappar orken, drabbas av utmattning och psykisk ohälsa. Det vill jag ändra på!

Bakgrund

Jag är Beteendevetare och har utöver det en tvåårig utbildning inom kommunikation och kontaktskapande. Tack vare en lång period av utmattning har jag även erfarenheter från att sjunka djupt och resa mig stark, erfarenheter som ofta kommer till nytta i mitt möte med människor, såväl professionellt som privat.

Varför Genuin Kontakt?

Valet att döpa mitt företag till just Genuin Kontakt skedde inte av en slump. Genuin Kontakt är ledord som jag lever efter, både i mitt företagande och i övriga livet. Orden hittar du överst på min lista över värderingar som jag prioriterar i mitt liv; det som genomsyrar allt jag gör. Kontakt kan uppstå på många sätt, men den enda som känns meningsfull och givande för mig, är den där jag får vara jag och du får vara du, fullt ut.

Livet

Jag bor tillsammans med min man, våra tre barn och hund utanför Umeå. I vardagslivet hänger jag gärna i skogen eller vid havet, dricker orimliga mängder kaffe, läser högvis med böcker och kan spendera timmar med att prata om livets alla djupa frågor med människor jag bär i mitt hjärta.

Tydliga gränser och hög empati

I mitt arbete fokuserar jag på att hjälpa dig som har hög empatisk förmåga att identifiera och stärka dina gränser, eftersom det är dina gränser som värnar om ditt välmående. Du behöver helt enkelt gränser för att kunna må bra. Men en viktig del av mitt arbete handlar också om att hjälpa dig att förstå och nyttja din inkännande förmåga – din empati – på ett smart och hållbart sätt, där empatin grundar sig i ömsesidighet.

Målet är att du ska få vara den du är – ditt mest sanna jag – och samtidigt kunna vara tillsammans med andra och deras mest sanna jag. Äkta samhörighet. Eller som jag har valt att kalla det; Genuin Kontakt.

Vill du investera i dig själv & i dina relationer?

Bli prenumerant

Är du nyfiken på hur djup, innerlig och genuin kontakt mellan människor skapas? Vill du få inspiration och idéer om hur du kan uppleva mer ömsesidighet i dina relationer – direkt i din inkorg.