Om Karolina

Jag heter Karolina Lundin och är grundaren och drivkraften bakom Genuin Kontakt.

Genuin Kontakt drivs utifrån en stor passion för mänskliga möten. Jag har spenderat många år med att fördjupa mig i vad som stöttar respektive försvårar i möten med andra och insikterna det har gett mig, i kombination med mina kunskaper som Beteendevetare, är vad mitt arbete bygger på. 

Jag är Beteendevetare och har utöver det en tvåårig utbildning inom kommunikation och kontaktskapande. Tack vare en lång period av utmattning har jag även erfarenheter från att sjunka djupt och resa mig stark, erfarenheter som ofta kommer till nytta i mitt möte med människor, såväl professionellt som privat.

When a woman finally learns that pleasing the world is impossible,
she becomes free to learn how to please herself. 

Glennon Doyle

Jag bor tillsammans med min man, våra tre barn och hund utanför Umeå. I vardagslivet hänger jag med familj och hund – gärna i skogen eller vid havet, dricker orimliga mängder kaffe, läser högvis med böcker och kan spendera timmar att prata om livets alla djupa frågor med människor jag bär i mitt hjärta.

Du hittar mig också på Instagram under namnet @genuinkontakt. Där delar jag tankar och perspektiv inom ämnen som gränser och empati, välmående, relationer och inre utveckling.

Vill du se mer av det jag gör?

Läs mer om vad jag kan göra för dig under kurs och föreläsningar.

Du kan även läsa min krönika Sluta ge kvinnor rådet att sätta gränser eller varför inte lyssna på mitt deltagande i Prestationspodden.

bloggen hittar du dessutom mer spännande läsning.

Jag är glad att du har hittat hit och jag hoppas att vi får en chans att mötas! 

Karolina Lundin
Inspiratör, vägledare och Beteendevetare