Om Karolina

Jag heter Karolina Lundin och det är jag som är grundare och drivkraften bakom Genuin Kontakt.

Så länge jag kan minnas har jag haft ett intresse av att vilja förstå människor, hur vi fungerar, vad som driver oss och hur vi kan må så bra som möjligt. Eller den sista biten, den om hur vi kan må så bra som möjligt, den har kommit på senare år och ligger mig varmt om hjärtat.

Tack vare en lång period av utmattning började jag omvärdera många saker i mitt liv. Bland annat ville jag prioritera mitt eget välmående och låta det utgöra den främsta drivkraften i mitt liv. Genom att jobba som inspiratör, vägledare och föreläsare, får jag utlopp för de lärdomar och insikter som jag har fått och fortsätter få under resans gång samtidigt som jag kan fokusera på mitt välmående.

When a woman finally learns that pleasing the world is impossible, she becomes free to learn how to please herself. 

Glennon Doyle

Jag är beteendevetare och har utöver det en tvåårig utbildning inom kommunikation och kontaktskapande. Jag är en människa som älskar ny kunskap, nya perspektiv och nya lärdomar och livet hjälper mig ständigt att utvecklas. 

Jag bor tillsammans med min man, våra tre barn och hund utanför Umeå. I vardagslivet hänger jag med familj och hund – gärna i skogen eller vid havet, dricker orimliga mängder kaffe, läser högvis med böcker och kan spendera timmar att prata om livets alla djupa frågor med människor jag bär i mitt hjärta.

Ni hittar mig också på Instagram under namnet @genuinkontakt där jag delar tankar och perspektiv inom ämnen som välmående, relationer, föräldraskap och inre utveckling.

Jag är glad att du har hittat hit och jag hoppas att vi får en chans att mötas! 

Karolina Lundin
Inspiratör, vägledare och beteendevetare