Tankar för välmående

Hur hänger våra tankar ihop med vårt välmående? I det här blogginlägget svara jag i videoformat på en fråga som jag fick från en av mina följare på Instagram. Frågan löd: ”Hur lär man sig steg för steg att man inte är sina tankar?” Jag tyckte verkligen om att få den här frågan, eftersom den är starkt kopplad till min kärlek för välmående.

I filmen går jag igenom hur vi kan skapa större medvetenhet kring våra tankar och hur de påverkar oss, hur vi kan nyttja kroppens fantastiska feedback-system för att lättare skapa välmående för oss själva och varför vi gör oss själva en otjänst när vi försöker staka ut steg för steg i våra inre processer.

Som jag även säger i filmen; det här är min sanning och vad som har hjälpt mig. Ta till dig det som känns rätt och sant för dig och lämna resten. Det finns inget värde i att försöka pressa in min sanning i ditt liv ifall det inte känns bra.

Även om jag inte pratar om det i filmen så tror jag att det finns ett värde i att skilja mellan den vi är och våra tankar, åtminstone i förlängningen. För jag tror att vi är så mycket mer än vad våra tankar någonsin kan komma fram till, men det är en helt annan diskussion.

Vill du ha mer?

För fler inlägg på samma ämne, läs här.

Vill du ta del av fler av mina tankar? Anmäl dig då till mitt månadsbrev.

Vill du att jag kommer och gästar din bokcirkel eller föreläser på din arbetsplats, kontakta mig då på Karolina@genuinkontakt.se eller titta närmare på min sida om föreläsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *